Mijn naam is Ilse Cozijnsen en ik ben 35 jaar. Ik kom uit Vlijmen alwaar ik samen met mijn man en twee kinderen woon.


Na het behalen van mijn MAVO-diploma ben ik in 1998 aan de opleiding verpleegkunde begonnen. Tijdens deze opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik graag binnen het verloskundig specialisme wilde gaan werken.
Na het behalen van mijn diploma ben ik in 2003 gestart met werken op de kraamafdeling in het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Ik vond het geweldig en ben ook nog de specialisatie tot Obstetrie verpleegkundige gaan volgen. Ik heb dit werk acht jaar lang met heel veel plezier gedaan.


Na de geboorte van mijn kinderen heb ik in 2011 de afdeling voor de polikliniek en later ook voor het verloskundig centrum verruild, daar heb ik tot juli 2017 als polikliniek assistente/praktijkondersteuner gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan in de meer ondersteunende en administratieve kant van de verloskunde.


En toen… na bijna 6 jaar daar gewerkt te hebben, kwam er een leuke nieuwe uitdaging op mijn pad. Per 1 juli 2017 mag ik Verloskundigenpraktijk Rond komen ondersteunen als praktijkassistente.
Ik ben ontzettend blij dat ik Anke, Erin & Sandra bij hun werkzaamheden mag gaan ondersteunen en heb hier heel veel zin in. Mijn taken zullen zich voor een groot deel achter de schermen afspelen, maar jullie zullen mij vast en zeker ook eens gaan zien in de praktijk of aan de telefoon krijgen.

Samen met Anke, Erin & Sandra hoop ook ik een kleine bijdrage te kunnen leveren om jullie een mooie en bijzondere zwangerschap en kraamtijd te bezorgen.

Tot ziens in de praktijk!