Mijn naam is Erin van Riel en ik ben 33 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Waalwijk. Tijdens mijn studie heb ik 3,5 jaar in Amsterdam gewoond en inmiddels woon ik alweer ruim tien jaar samen met mijn vriend Bob. Op 4 september 2016 is onze dochter Jule geboren en op 23 februari 2019 is onze zoon Faab geboren. Beide zijn zij thuis in Waalwijk geboren, enorm bijzonder!

Ik ben, samen met Anke, in 2005 aan de Verloskunde Academie Amsterdam begonnen en vier jaar later haalden we samen het felbegeerde diploma. Na mijn afstuderen ben ik bij een verloskundigenpraktijk in Kaatsheuvel en omgeving gaan werken en dit heb ik met ontzettend veel plezier gedaan. Na drie jaar werd ik aangenomen in het RadboudUMC te Nijmegen. In dit specialistische ziekenhuis ben ik vanaf 2012 tot en met 2014 werkzaam geweest als klinisch verloskundige op de verloskamers, erg leerzaam! Ondanks dat ik het in Nijmegen ontzettend naar mijn zin heb gehad, kwam ik er al snel achter dat ik het werken in een praktijk niet kan missen: het persoonlijke contact met cliënten maakt voor mij de verloskunde zo’n geweldig vak.

Om complete verloskundige zorg te kunnen bieden, heb ik in 2011 de echo-opleiding gevolgd en sindsdien maak ik met veel plezier echo’s. Echt een aanvulling op mijn vak! Voor echo’s zijn jullie dan ook van harte welkom in onze praktijk.

In 2014 heb ik me laten scholen tot versiekundige en sindsdien maak ik onderdeel uit van het zogenaamde ‘versiespreekuur’ in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Met een klein & ervaren team trachten we tijdens het versiespreekuur ongeboren kinderen in stuitligging uitwendig te draaien naar hoofdligging: de versie. Het participeren in deze samenwerking zie ik als een mooie kans om mijn vaardigheden als verloskundige & echoscopiste te combineren én, nog veel belangrijker, gezamenlijk met het ziekenhuis te werken aan de beste zorg voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen.

Ik vind het belangrijk om als verloskundige kwalitatieve & veilige zorg te bieden, maar zeker ook om tijd te hebben voor onze cliënten en onze zorg op jullie behoeftes af te stemmen. Hier staan wij dan ook voor in onze praktijk! Het blijft elke keer een eer om mensen te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en de kraamtijd en, toch wel nog steeds meest speciale moment, de bevalling!

Ik wens al onze cliënten een zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe waar ze later goed op terug kunnen kijken.

Geniet van deze bijzondere periode!