Graag wil ik me persoonlijk aan jullie voorstellen via dit stukje op onze website. Ik ben Anke van der Aa, 34 jaar oud en in 2009 afgestudeerd als verloskundige.

Ik werk dus alweer negen jaar als verloskundige en dit doe ik nog elke dag met heel veel plezier. Hopelijk komen er nog velen jaren bij, want elke dag met nieuw leven te maken hebben, is telkens weer een feestje. 

Het was al jaren mijn droom om een eigen verloskundigenpraktijk te starten en in 2013 heb ik, samen met Erin, deze droom verwezenlijkt. Ik ben samen met Erin opgeleid in Amsterdam en we hebben samen een duidelijke visie over wat wij onze cliënten willen bieden. Ik ben er super trots op dat we sinds de start van onze praktijk deze visie telkens hebben kunnen uitdragen.

Toen ik net afgestudeerd was, ben ik gelijk als waarneemster aan de slag gegaan in verschillende verloskundigenpraktijken. Na een half jaar mocht ik blijven bij een praktijk in Boxtel. Hier heb ik ruim drie jaar met veel plezier als verloskundige in loondienst gewerkt. 

In 2013 ook afgestudeerd als lactatiekundige. Mijn motivatie hiervoor is om cliënten beter te kunnen begeleiden bij het geven van borstvoeding. Borstvoeding is prachtig en er zijn vele voordelen, maar loopt niet altijd soepel. Met deze specialisatie hoop ik sommige onzekerheden en frustraties weg te kunnen nemen in een periode waarin je leven toch al redelijk op zijn kop kan staan. Indien je kiest voor flesvoeding respecteer ik dit natuurlijk ook! Omdat Erin echoscopiste en versiekundige is, kunnen we jullie volledige & persoonlijke verloskundige zorg bieden in onze kleine praktijk wat ik erg bijzonder vind. 

Sinds mijn verlof eind 2015 is Sandra ons team komen versterken. Sandra is een waardevolle aanvulling in onze praktijk en we gaan dan ook vol enthousiasme de toekomst in met elkaar. 

Zelf ben ik geboren en getogen in Elshout en dus ken ik gemeente Heusden  goed. Nadat ik een aantal jaren in Vught heb gewoond, vind ik super leuk om weer terug te zijn in mijn vertrouwde omgeving. Ik woon inmiddels samen in Drunen met mijn vriend Joep en onze twee kinderen. Onze dochter Lenie is geboren in oktober 2015. Onze zoon Giel is in december 2017 thuis in Drunen geboren. Beide keren vond ik het enorm bijzonder om een zwangerschap, bevalling en kraamtijd mee te maken en ik kijk hier heel goed op terug. 

Ik wens jullie een hele fijne en bijzondere tijd toe. Hopelijk kunnen wij daar een steentje aan bijdragen. Ik zie het in ieder geval als een bijzondere uitdaging waar ik elke dag mijn best voor zal doen.

Hopelijk tot ziens in onze praktijk!