Bij Verloskundigenpraktijk Rond werken Anke van der Aa, Erin van Riel en Sandra Ansems, enthousiaste verloskundigen met liefde voor het vak. Anke en Erin zijn in 2009 samen afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Amsterdam, Sandra in 2015 aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Wij staan alledrie ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV, de landelijke vereniging van verloskundigen. Ilse Cozijnsen – Samuels is onze praktijkassistente.

Wij werken met z’n drieën in deze praktijk en zodoende is er in onze praktijk veel ruimte voor persoonlijk contact. Dit betekent dat we tijd en aandacht hebben voor onze cliënten. Onze zorg wordt afgestemd op de persoonlijke behoefte van de zwangere vrouw en haar partner.

In onze praktijk wordt complete zorg rond zwangerschap, bevalling en kraamperiode geboden. Ook als cliënten een kinderwens hebben, kunnen ze al bij ons terecht op het zogenaamde kinderwensspreekuur.
Anke is naast verloskundige tevens lactatiekundige. Als erkende lactatiekundige kan zij jullie, indien gewenst, gespecialiseerde zorg rondom borstvoeding bieden. Erin en Sandra zijn niet alleen verloskundigen, maar tevens echoscopisten. Zij verzorgen samen de echospreekuren.
. Tijdens de zwangerschap kunnen cliënten voor termijnecho’s, groeiecho’s en liggingsecho’s bij hen terecht. Ook de specialistische 20-weken echo kan op onze praktijk uitgevoerd worden. Astrid Timmermans – Hoedjes, tevens werkzaam in het ziekenhuis, verzorgt deze op onze praktijk. Voor anticonceptie advies en het plaatsen/verwijderen van spiraaltjes kunnen cliënten sinds eind 2018 bij ons terecht! Verder worden er op de praktijk voorlichtingsavonden gehouden.

Onze praktijk is gevestigd in het in 2016 geopende Gezondheidscentrum Drunen. Wij begeleiden zwangere cliënten en hun partners die woonachtig zijn in de gehele gemeente Heusden en in Waalwijk.Wanneer je buiten ons gebied woont en je wil graag door ons begeleid worden kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wij zijn 24 uur per dag laagdrempelig bereikbaar. Als er iets, bel gerust! Onze spreekuren zijn op afspraak en worden tevens in de avonduren aangeboden. Daarnaast hebben we tweemaal in de maand op zaterdag spreekuur.

Kortom, wij bieden in onze praktijk deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond zwangerschap, bevalling en kraamtijd.  We hopen jullie snel te zien op de praktijk!