Gezondheidsentrum Drunen
Tinie de Munnikstraat 23
5151 VW Drunen
06-23862447
073 – 2032595

Alle spreekuren zijn op afspraak. Wij houden tevens spreekuren in de avonduren en twee keer in de maand op zaterdag! Ook worden er op onze praktijk echospreekuren aangeboden.

Wij zijn het beste bereikbaar op het mobiele nummer. Dit nummer kan 24 uur per dag gebeld worden! Bel voor spoed, ongerustheid of medische vragen meteen het mobiele nummer, dit vinden wij geen enkel punt.

Voor niet dringende vragen (bijvoorbeeld het maken of verzetten van afspraken) kun je op het vaste nummer bellen. Onze praktijkassistente Ilse helpt je graag! Ilse is aanwezig op maandagochtend, dinsdag de gehele dag en donderdagochtend. Indien er niemand aanwezig is op de praktijk, wordt deze automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige. Op deze manier is er altijd iemand die je te woord kan staan! 

Mocht je ons, bij uitzondering, telefonisch niet kunnen bereiken, volg dan de instructies op de voicemail van het mobiele telefoonnummer.

Werkgebied:

Gehele gemeente Heusden (Drunen, Vlijmen, Heusden, Doeveren, Elshout, Giersbergen, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijk en Oudheusden) & Waalwijk (inclusief Driessen). Wanneer je buiten ons gebied woont en je wil graag door ons begeleid worden kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.


EEN VRAAG OF OPMERKING?